Vrijblijvend coachgesprek over jezelf in deze tijd

Deze periode van thuiswerken brengt de nodige onzekerheden en uitdagingen met zich mee. Tegelijkertijd openen er andere en nieuwe wegen. Coaching biedt perspectief op jezelf en je vragen in deze tijd. Het kan je helpen een stap verder te komen.

Heb jij werkgerelateerde vragen over deze bijzondere periode waarin we nu leven? Wil jij juist nu stil staan bij wat je aan het doen bent? Coaching kan helpen om zaken op een rij te krijgen of om nieuwe mogelijkheden te zien. Via InterCoach kun je nu vrijblijvend en gratis een coachgesprek voeren.

UBR Intercoach gesprek over jezelf

Probeer coaching uit

Coaching kan zowel reflectief/ filosofisch als heel pragmatisch zijn: de schouders eronder en nieuwe idee├źn vormgeven. Wil je dit eens uitproberen? Neem dan contact met ons op. Mocht je na dit gesprek behoefte hebben aan meer gesprekken, dan denken we graag met je mee.