Balans in het Nieuwe Normaal: workshopserie door Mindful Rijk

Hoe ga je om met werkdruk in een dynamische werkomgeving? Hoe blijf je fysiek en mentaal vitaal fit en haal je zoveel mogelijk voldoening uit je werk? Hoe houd je verbinding met jezelf en anderen in tijden van Corona?

Mindful Rijk, onderdeel van UBR|Ontwikkelbedrijf, organiseert in november met ondersteuning van A+O-fonds Rijk een online workshopserie mindfulness om balans te vinden in het Nieuwe Normaal.

Vanwege de coronapandemie werken veel mensen thuis. Dit nieuwe werken heeft een grote invloed op onze vaardigheden, zelfzorgzaamheid en vitale gezondheid die wij nodig hebben in deze nieuwe realiteit.

Hoe blijf je bevlogen aan het werk en hoe zorg je voor genoeg focus? De interactieve sessies zijn gericht op onder meer leiderschap, bevlogenheid, compassie, talentontwikkeling, omgaan met werk-privé balans, veerkracht en focus.

Ontdek in vijf interactieve en ervaringsgerichte online-bijeenkomsten wat mindfulness voor jou kan doen. Deelname is kosteloos en alleen voor rijksmedewerkers.

Lees hier meer over de serie en hoe je je kunt aanmelden voor de sessies.