Blijf in balans en schrijf je in voor de Week van het werkplezier

Tijdens de landelijke Week van de Werkstress, van 16 tot en met 20 november 2020, organiseren de onderdelen Organisatie & Personeel van verschillende Shared Service Organisaties Rijksoverheid (SSO’s) opnieuw de Week van het werkplezier. Met een groot aantal activiteiten voor rijksambtenaren, allemaal in het teken van in balans blijven en vitaal zijn. Vanwege de coronamaatregelen is het programma dit jaar uitsluitend online. De inschrijving is inmiddels gestart.

Het zijn bijzondere tijden. De werk-privé balans is voor veel mensen veranderd. De coronacrisis doet een groot beroep op onze flexibiliteit en veerkracht. Juist nu is het belangrijk om te investeren in balans en plezier in je werk. Want een goede balans en werkplezier vergroten je vitaliteit.

Schrijf je nu in

Het programma staat boordevol corona-proof activiteiten om een goed evenwicht te (her)vinden tussen werk en privé en meer werkplezier te ervaren. De vier verschillende dimensies van vitaliteit staan daarbij centraal: mentaal, fysiek, sociaal emotioneel en zingeving. In het programma komen ze allemaal aan bod. Van yoga en mindfulness tot Fit & focus en van Master je mindset tot Toewijding, veerkracht en (zelf)leiderschap. Vanaf 6 november kun je je per activiteit inschrijven. Doe dit op tijd, want vol is vol. Het inschrijfformulier werkt het best via de werkomgeving op de pc of dienstlaptop. Na 9 november krijg je een bevestiging toegestuurd met de link naar de workshop of webinar.

Naast een uitgebreid programma met workshops en webinars hebben we in het programma verschillende suggesties opgenomen die je naar eigen behoefte kunt doen of volgen. We nodigen je van harte uit om deze ideeën te gebruiken om achter je werkplek vandaan te komen.

Meer informatie?

Heb je vragen over de Week van het Werkplezier of wil je meer informatie? Stuur een mail naar blijfinbalans@belastingdienst.nl.

Over de Week van de Werkstress

Van 2014 tot en met 2017 organiseerde het ministerie van SZW de Week van de Werkstress. Sinds 2018 heeft OVAL in samenwerking met TNO de organisatie van de Week van de Werkstress overgenomen. De focus is sinds 2018 verlegd van werkstress naar werkplezier, preventie en ontwikkeling. Belangrijke factoren om werkstress te voorkomen. Meer weten over de week van de werkstress? Kijk dan op de website van de Week van de werkstress.