Schrijf je in voor de kennissessies D&I

In 2021 organiseren wij diverse kennissessies D&I (Diversiteit & Inclusie) voor de Rijksoverheid. Werk jij binnen de Rijksoverheid en zit je met vragen over Diversiteit & Inclusie? Dan kan je je inschrijven voor een kennissessie D&I.

Wat is een kennissessie D&I?

Twee van onze D&I-adviseurs zitten daar voor je klaar om met jou in gesprek te gaan.  Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn: ‘Wat wordt er verstaan onder een diverse en inclusieve organisatie?’ ‘Hoe kan ik mijn organisatie (meer) inclusief maken?’ Alle vragen zijn welkom! Elke kennissessie zullen wij koppelen aan een bepaald thema, waar dan extra aandacht naartoe gaat, zodat diverse dimensies van D&I aan bod komen.

Tijdens de kennissessie geven we jou graag antwoord en/of inzichten ten aanzien van jouw vraag, probleemstelling of behoefte rondom het thema D&I. Ook kan je kennis en ervaring uitwisselen met andere aanwezige deelnemers. Tijdens de sessies communiceren wij graag in een prettige, ongedwongen, interactieve sfeer met elkaar.

Data en thema’s

De volgende kennissessies voor de eerste helft van 2021 staan ingepland:

Dinsdag 16 maart – van 15:30 tot 17:00 uur. In het kader van de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie d.d. 21 maart: Van uitsluiten naar insluiten.

Donderdag 15 april – van 10:30 tot 12:00 uur. In het kader van de start van de Ramadan – Over de diversiteit van religie, geloofsovertuiging, levensbeschouwing etc.

Maandag 17 mei van 10:00 tot 11:30 uur. In het kader van de Internationale Dag tegen Homo-, Bi- en Transfobie d.d. 17 mei - Over het creëren van een veilige werkomgeving voor LHBTI+ professionals.

Maandag 21 juni van 11:00 tot 12:30 uur. In het kader van Wereld Vluchtelingendag d.d. 20 juni - Over anders kijken en het ontdekken van andere talenten.

Meer informatie

Alle informatie over de kennissesssies D&I (zoals data, thema’s en wijze van aanmelding) vind je terug op de activiteitenpagina van onze website Inclusiviteit.