Meld je aan voor de Interbestuurlijke Leergang tot Coach!

InterCoach wil het aantal collega coaches van buiten de Rijksoverheid graag uitbreiden. Ben jij manager bij een gemeente, provincie of waterschap en heb je interesse om collegacoach te worden en ook om onderdeel te worden van ons netwerk van coaches? Meld je dan aan voor de Interbestuurlijke Leergang tot coach.

Bij InterCoach werken coaches uit de Rijksoverheid, maar ook uit gemeenten, provincies en waterschappen. En we coachen uiteraard ook coachees vanuit de gehele overheid. Die interbestuurlijke kruisbestuiving wordt door coaches én coachees erg gewaardeerd. Het is interessant en waardevol om van elkaars werelden te horen en ook om te constateren dat de werkgerelateerde dilemma’s heel herkenbaar zijn.

De leergang

De leergang is verdeeld over 10 dagen. De data zijn:

  • Startdag: 3 juni 2021

  • Blok 1: 5 en 6 juli 2021

  • Blok 2: 7 en 8 september 2021

  • Blok 3: 14 en 15 oktober 2021

  • Blok 4: 15 en 16 november 2021

  • Slotdag: 15 december 2021

Meer informatie

Meer informatie over de interbestuurlijke leergang tot coach vind je in de factsheet.

Heb je vragen of interesse in de leergang? Stuur dan een mail naar intercoach@rijksoverheid.nl