Rijksconsultants: jaarverslag 2020

Het jaar 2020 stond in het teken van corona, maar ook in het teken van wendbaarheid en flexibiliteit. We hebben veel mooie opdrachten uitgevoerd, bijzondere resultaten behaald en zijn trots op alles wat we samen bereikt hebben. Met het jaarverslag 2020 kijken we terug op een uniek jaar vol uitdagingen en verandering, maar ook met leerzame momenten en mooie initiatieven om elkaar ook in moeilijke tijden te steunen, op te zoeken of een hart onder de riem te steken. Ook in 2020 was Rijksconsultants er voor tijdelijke versterking voor blijvende verandering!

Jaarverslag UBR | Rijksconsultants 2020

Download het jaarverslag

In het jaarverslag vind je naast de facts & figures ook de verhalen van rijksconsultants die vertellen over de opdracht, de aanpak en het resultaat van klussen die zij in 2020 begonnen of afrondden. Download het jaarverslag voor een goede impressie van UBR| Rijksconsultants.