Tech Event op 27 mei over Cloud, Automation en werken in Noord-Nederland

Op donderdag 27 mei vindt een gratis online Tech Event plaats, speciaal voor geïnteresseerden in  Cloud, Automation en werken in het Noorden. De organisatie van het evenement is in handen van Werken voor Nederland.

Deelnemers aan het event krijgen de kans om kennis te maken met interessante projecten op het gebied van Cloud en Automation binnen de Rijksoverheid. Hiertoe worden presentaties verzorgd door noordelijke vertegenwoordigers van Overheidsdatacenter Noord (ODC-Noord) en Shared Service Center ICT van de Dienst Justitiële Inrichtingen (SSC-I DJI).

Toelichting op werkzaamheden

Tijdens de bijeenkomst zal Tim Kok (DevOps engineer) toelichten hoe ODC-Noord Managed Openshift levert op de DevOps manier. Namens SSC-I DJI vertellen Leo Veldkamp (operationeel manager desktop hosting 2 & automation) en Rudie Missoorten over hun werk op het gebied van Automation.

Noordelijke organisaties

Regelmatig worden in heel Nederland door de Rijksoverheid tech events georganiseerd. Bijzonder aan de komende editie is dat deze door partijen in het Noorden gezamenlijk wordt vormgegeven. Zo wordt het event gehost door Kor de Groot, directeur van Shared Service Organisatie Noord (SSO-Noord) en presenteren alle noordelijke Rijks ICT werkgevers zich tijdens het event.

Rijk en regio

Het Tech Event wordt georganiseerd door Werken voor Nederland en wordt hierbij geholpen door I-Dienstverlening Rijk Noord (IDR Noord) en Samenwerking Rijk Noord (SRN). Onder het motto Rijk en regio als sterk merk ondersteunt SRN rijksdiensten in het Noorden inzake het binden en boeien van talent in de regio, waaronder medewerkers op het gebied van ICT, inkoop, techniek en juridisch werk.

Meld je aan!

Ben jij een IT’er en vind je het leuk om een scherper beeld te krijgen van het werk van vakgenoten binnen de Rijksoverheid in Noord-Nederland? Of ben je benieuwd waar collega’s op het vlak van Cloud en Automation mee bezig zijn? Meld je dan aan voor het gratis online Tech Event op donderdag 27 mei (van 11:30 uur tot 13:00 uur). Meer informatie over het programma vind je hier.