Zet een volgende stap met de Inspiratiedriedaagse

Als senior adviseur of manager werk je al vele jaren met hart en ziel voor de publieke zaak. Je hebt behoefte aan verandering, maar weet nog niet hoe. De Inspiratiedriedaagse is er om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is in je werk. Het brengt je in contact met je oorspronkelijke idealen en ambities; jouw bijdragen aan de maatschappij. Je doet inspiratie op om er opnieuw betekenis aan te geven.

studeren in park

Diepgang en concrete vervolgstappen

In een mooie omgeving, even weg uit de dagelijkse dynamiek, nemen we je mee naar de sleutelmomenten in jouw leven. Dat doen we vanuit de metafoor van een reis (de reis van de held van Joseph Campbell) en met veel inspirerende filmbeelden. We kijken welk inzicht dat biedt voor het nu en voor de volgende stappen die je wilt zetten. We gaan voor diepgang en concrete vervolgstappen!

De Inspiratiedriedaagse vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in Werkhoven.

Deelnemers over deze 3-daagse

Ik beveel "Stilstaan om verder te gaan" van harte aan omdat:

'Het programma ruimte geeft voor jouw verhaal, jouw vraag en jou zelf op zoek laat gaan naar het antwoord.’

‘Het je daadwerkelijk verder brengt.’

‘Je verder komt dan je ooit had gedacht.’

‘Het energie losmaakt en geeft.’

‘Je echt de tijd neemt om te bedenken welke richting je op wilt.’

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de Inspiratiedriedaagse en hoe je je aan kunt melden, lees je in de factsheet. Of neem contact op met Marjoeska.ponsioen@Rijksoverheid.nl.