Opleidingen InterCoach deels fysiek, deels online

De Rijksoverheid start met hybride werken en fysiek afspreken is met mate toegestaan. InterCoach blijft een passende balans aanbieden tussen fysieke en online lesdagen.

Als ontmoeten centraal staat (en als het conform de geldende richtlijnen mag), kiest InterCoach ervoor om fysiek bij elkaar te komen. Als het praktischer is, dan voor online. Daarbij maakt InterCoach gebruik van de ervaringen van afgelopen jaar. Bij korte (intervisie)sessies kiest InterCoach bijvoorbeeld voor een online variant, ook om het aantal reisbewegingen te beperken.

Komt je groep bij elkaar, dan gebeurt dat in ruimtes waar je 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden. Wil je alsnog niet fysiek afspreken, dan denkt InterCoach met je mee over hoe je de opleiding toch kunt volgen.

Meer informatie

Vragen over een specifieke opleiding of training? Neem dan contact op met intercoach@minbzk.nl of met de programmamanager van de betreffende opleiding.