Meld je aan voor een inspirerende kunstwandeling met InterCoach!

Wil jij alleen of samen met je team geïnspireerd worden door naar kunst te kijken? Meld je dan aan voor de Reflectiewandeling met kunst. Deze wandeling loop je samen met een coach van InterCoach en neemt je mee langs kunstwerken in Den Haag. Dat levert zeker nieuwe inzichten op voor jou of voor jouw team!

De wandeling is vernieuwd met een kaartenset en nog betere begeleidende vragen. Ook is de wandeling geheel coronaproof. De beelden staan namelijk in de buitenruimte van overheidsgebouwen en in enkele prachtige tuinen. Meer weten? Bekijk dan dit filmpje. Daarin vertelt programmamanager Alice de Haan je meer over de totstandkoming en meerwaarde van deze wandeling. Wil je je aanmelden voor een reflectiewandeling of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar InterCoach@rijksoverheid.nl.