Save the Date: 13-17 september Week van de Loopbaan 2021

Het Goud in Jou! Met dit thema geeft UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling dit jaar invulling aan de Week van de Loopbaan. Van 13 tot en met 17 september kunnen medewerkers, leidinggevenden en HR-adviseurs van de Rijksoverheid kosteloos deelnemen aan een inspirerend en afwisselend programma met workshops en individuele sessies.

Met onder meer op donderdagochtend 16 september van 10.30-12.00 uur een rijksbrede livestream met zevenvoudig Paralympisch kampioen Esther Vergeer. Waarin zij haar indrukwekkende verhaal en belangrijke sleutels deelt over hoe zij omgaat met tegenslagen, beperkingen en veranderingen en steeds succesvol is in haar loopbaan.

Week van de Loopbaan, 13t/m 17 september 2021

Het Goud in Jou!

Dit jaar is er gekozen voor het thema Het Goud In Jou! Omdat het steeds belangrijker wordt om je bewust te zijn van je eigen goud, jouw talenten. En hoe je die voor jou kunt laten werken in je werk en in je loopbaan. Zodat niet alleen jij succesvol bent, maar ook het team en de organisatie waarin je werkt.

Begin augustus staat het volledige programma online op www.ubrijk.nl/weekvandeloopbaan. Aanmelden kan vanaf 30 augustus. Deelname is kosteloos.

Voor nu: Save the date 13-17 september, Week van de Loopbaan en ontdek het Goud in Jou!