Programma Week van de Loopbaan 2021 nu online

Van 13 t/m 17 september kunnen rijksmedewerkers, leidinggevenden en HR-adviseurs deelnemen aan een afwisselend programma tijdens de Week van de Loopbaan. Met onder meer workshops en individuele sessies.

Of je starter bent of een doorgewinterde adviseur, de Week van de Loopbaan biedt inspiratie en inzichten die je verder helpen in je professionele- en loopbaanontwikkeling. Het volledige programma staat nu online en is hier te bekijken: www.ubrijk.nl/weekvandeloopbaan.

Het Goud in Jou

Rijksbrede livestream Het Goud in Jou!

Highlight in deze week is een rijksbrede livestream: Het Goud in Jou! met zevenvoudig Paralympisch kampioen Esther Vergeer. Zij deelt daarin haar indrukwekkende verhaal en belangrijke sleutels over hoe zij omgaat met tegenslagen, beperkingen en veranderingen en steeds succesvol is in haar loopbaan.

Het Goud in Jou!

Dit jaar is er gekozen voor het thema Het Goud In Jou! Omdat het steeds belangrijker wordt om je bewust te zijn van je eigen goud, jouw talenten. En hoe je die voor jou kunt laten werken in je werk en in je loopbaan. Zodat niet alleen jij succesvol bent en beter tot je recht komt, maar ook het team en de organisatie waarin je werkt.

Aanmelden kan vanaf 30 augustus. Deelname is kosteloos.

Voor nu: Save the date 13-17 september, Week van de Loopbaan en ontdek het Goud in Jou!