Terugkijken Livestream met Esther Vergeer voor rijksmedewerkers

Hoogtepunt van de Week van de Loopbaan is de rijksbrede livestream ‘Het Goud in Jou’. Daarin vertelde zevenvoudig paralympisch kampioen en Chef de Mission Esther Vergeer haar indrukwekkende verhaal over keerpunten en keuzes in haar carrière. Aan de hand van haar eigen ervaringen deelde zij haar lessen hoe zij omgaat met tegenslagen, beperkingen en veranderingen op haar loopbaanpad. Essentieel hierbij is dat je mensen om je heen hebt die je vertrouwt en experts die je helpen en waar je je aan over kunt geven.

Een inspirerend webinar over keuzes maken, je eigen pad volgen en de bereidheid om daarvoor te doen wat nodig is, ook al voelt dat soms spannend en onzeker.

Terugkijken

Ben je rijksmedewerker en wil je het webinar terugkijken? Ga dan naar de Mobiliteitsbank voor de link naar de replay.