Doe mee aan de colleges Diversiteit en Inclusie

De Rijksoverheid heeft als strategisch focuspunt het realiseren van een diverse en inclusieve organisatie. Team Diversiteit en Inclusie (team D&I) van UBR-P ondersteunt hierbij.

Diversity week

Om rijkscollega’s kennis te laten maken met het thema Diversiteit en Inclusie organiseerde Team D&I afgelopen zomer een serie van 31 zomercolleges. Vanwege de grote hoeveelheid inschrijvingen, bijna 1.000, kon het team D&I helaas niet iedereen verwelkomen. Daarom organiseren we in de herfst een vervolg met vier populaire colleges. Het eerste college van deze reeks vindt plaats in de Week van de Diversiteit, die duurt van 5 t/m 12 oktober 2021. Bij veel aanmeldingen kan het zijn dat de mogelijkheden voor interactie en het stellen van vragen wat beperkter zijn dan je van ons gewend bent. Alle colleges worden online verzorgd.