Kennismaken met het Rijk? Stel ons je vragen!

Wil je graag een onderzoeksopdracht of stageplek met maatschappelijke impact? In de maand oktober en november kun je als IT-student online op bezoek bij verschillende organisaties binnen de Rijksoverheid. Zoals de Politie of de Justitiële ICT-organisatie bijvoorbeeld. Maar ook het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Auditdienst Rijk doen mee. In korte tijd praat de organisatie je bij over wat er mogelijk is en kun je ook zelf rechtstreeks vragen stellen.

Reserveer dus deze vragenuurtjes in je agenda! Je kunt je aanmelden voor één of meerdere vragenuurtjes via de knop onderaan deze pagina. Hieronder zie je in het overzicht op welke dag en tijd de verschillende organisaties een vragenuurtje organiseren.

Programma vragenuurtjes Rijks I-Stage

Datum Tijd Organisatie
21 oktober Nog onbekend Justitiële ICT-organisatie
29 oktober 12:00-14:00 uur Ministerie van VWS
8 november 15:00-16:30 uur ADR

In november organiseren we nog meer online vragenuurtjes. Zodra we daarvan de datum en tijd weten, vind je dat op deze pagina.

Aanmelden

Wil jij jouw vragen stellen aan verschillende rijksorganisaties over de mogelijkheden voor een stage- of onderzoeksopdracht? Meld je dan aan voor één of meerdere vragenuurtjes. Of je nu één organisatie interessant vindt of ze allemaal wil leren kennen! Het mag allemaal. Klik op de knop hieronder en vul jouw gegevens in.