Schrijf je in voor de week van het werkplezier!

Volgende week is de Week van het werkplezier. Met workshops, webinars en andere activiteiten voor meer werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. Speciaal voor rijksmedewerkers. Dit jaar staat de Week van het werkplezier in het teken van in verbinding zijn met jezelf, je omgeving en je werk.

De inschrijvingen gaan hard en een aantal workshops zit al vol, maar we hebben nog genoeg plekken open. Onder andere bij de sessie Over Zure Appels en Zoete Koek op het werk door Mathilde Maas Kuper, over veerkrachtig omgaan met (ongewenste) dieptepunten op je werk. Of de workshop Meesterschap over je Gewoontes met Mindfulness door Bart Hansma. Hierin ontdek je hoe je gewoontes werken en hoe je hier meer grip op kunt krijgen. Daardoor kun je bewuster kiezen voor het aanleren van nieuwe gewoontes die jouw vitaliteit bevorderen en kun je gewoontes afleren die jouw vitaliteit ondermijnen. Of De kracht van emoties door Caroline Slikker. Emoties liggen aan de basis van goede communicatie én alle acties en beslissingen die we nemen. Of we ons daar bewust van zijn of niet. Door emoties te herkennen, begrijpen en deze constructief te gebruiken, kunnen we de uitkomst van die beslissingen en communicatie positief beïnvloeden.

Schrijf je in

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten op Week van het werkplezier | Bedrijfszorg | UBRijk en schrijf je in.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de Week van het werkplezier, maar kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken om meer in verbinding te zijn met jezelf, je omgeving en je werk? Kijk dan op Meer tips en inspiratie | Bedrijfszorg | UBRijk.