Tips en inspiratie van de Week van het werkplezier 2021

Tijdens de Week van het werkplezier hebben meer dan 1.200 rijksambtenaren zich opgegeven voor verschillende (online) activiteiten om meer in verbinding te zijn met zichzelf, hun omgeving en hun werk. De Week van het werkplezier is een rijksbreed terugkerend evenement speciaal voor rijksambtenaren. Een evenement waarmee we willen laten zien dat vitaliteit uit veel meer bestaat dan een ommetje tussen de middag en gezond eten.  

In verbinding zijn met onszelf, onze omgeving en ons werk leeft nu meer dan ooit. Daarom hebben ook dit jaar de SSO’s O&P van de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), Defensie en Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR)), de handen ineengeslagen om een gezamenlijk programma te organiseren voor meer werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. Rijkscollega’s konden zich inschrijven voor meer dan 40 verschillende activiteiten, waaronder workshops, presentaties en webinars.  

Reacties van deelnemers

Ondanks dat de techniek ons hier en daar in de steek liet, kijken we met een goed gevoel terug op de Week van het werkplezier. Ook hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen van deelnemers en workshopleiders, zoals deze:

De sessie “Mijn Verhaal” was een hele goede trigger die ineens iets duidelijk maakte wat al langer aan het sluimeren was, wat ik heb kunnen bespreken en daaropvolgend vervolgstappen heb kunnen bepalen. Waardevol!

Erg leuk om deze workshop met de deelnemers te doen. Met een hele mooie opkomst van 41 deelnemers die tot het einde bleven. Leuk ook de dankbare opmerkingen in de chat. Dank voor de gelegenheid!

Meer tips en inspiratie

Investeren in je werkplezier vergroot je vitaliteit. En als je je vitaal in je werk voelt dan presteer je beter. Op onze website vind je tips blogs, podcasts en andere inspiratie om meer in verbinding te zijn met jezelf.

Meer informatie over vitaliteit op de werkvloer vind je ook op onze website of neem contact op met je leidinggevende. Graag tot volgend jaar!