Campagne Mobiliteitsbank start met 280 Talentenchecks

Het behoud en ontwikkelen van medewerkers, hen inzetten op hun talenten en aandacht hebben voor hun loopbaanbehoeftes is essentieel om de opgaven die het Rijk heeft te realiseren. Op 7 maart lanceert de Mobiliteitsbank een campagne waarin medewerkers worden uitgenodigd om zélf stil te staan bij hun talenten en wat dat betekent voor hun loopbaan. Dit wordt gedaan met een fantastisch aanbod aan 280 medewerkers om een wetenschappelijk onderbouwde Talentencheck te maken en deze te bespreken met een gecertificeerd loopbaanadviseur. Een team loopbaanadviseurs van UBR│ Loopbaan- en talentontwikkeling zorgt voor de uitvoering van dit aanbod.

Talentencheck

Een Talentencheck biedt meer inzicht in persoonseigenschappen en talenten en hoe je deze optimaal kunt inzetten. De uitkomst kan ingezet worden als voorbereiding op een ontwikkelgesprek of een loopbaanoriëntatie. In totaal zijn er 280 Talentenchecks beschikbaar. Verdeeld over medewerkers en leidinggevenden.

Mobiliteitsbank

De Mobiliteitsbank is een platform dat medewerkers de mogelijkheid biedt om zelf met hun loopbaan aan de slag te gaan. Er zijn diverse nieuwe tools, testen en artikelen geplaatst om medewerkers te helpen met hun loopbaan en (talent-)ontwikkeling.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.mobiliteitsbank.nl/talentencheck