Week van de Loopbaan: verleg je grenzen en denk in mogelijkheden!

Met dit thema geeft UBR│Loopbaan- en Talentontwikkeling dit jaar invulling aan de Week van de Loopbaan.  Van 12 t/m 16 september kunnen alle rijksmedewerkers, leidinggevenden en HR-adviseurs deelnemen aan een inspirerend en afwisselend programma. Met onder meer online workshops over kansen en loopbaanmogelijkheden gezien vanuit talenten; met andere ogen kijken naar de huidige arbeidsmarkt en gelegenheid om samen met sollicitatie experts je cv onder de loep te nemen. Dit jaar is de opzet voornamelijk online waardoor meer rijksmedewerkers dan voorgaande jaren deel kunnen nemen.

Start van de week met rijksbrede livestream

De start van de Week van de Loopbaan is op maandagochtend 12 september om 10.00 uur met een rijksbrede livestream met Talentenfluisteraar Luk DeWulf. 
‘Gelukkige medewerkers én tegelijk schitterende resultaten’, dat is de focus van zijn webinar. Luk DeWulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. Je komt niet alleen meer te weten over je eigen talenten, je krijgt ook concrete inzichten die je helpen om in gesprek te gaan met je leidinggevende en collega’s zodat je het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen.

Binnenkort meer

Het volledige programma met aanmeldmogelijkheid staat binnenkort op de website www.ubrijk.nl/weekvandeloopbaan2022.