Inschrijving Week van de Loopbaan geopend

Van 12 t/m 16 september is het Week van de Loopbaan. UBR│ Loopbaan- en Talentontwikkeling biedt een afwisselend en inspirerend programma waar alle rijksmedewerkers, leidinggevenden en hr-adviseurs aan deel kunnen nemen. Bekijk het volledige aanbod en schrijf je in via de website.

Afwisselend programma

Ben je nieuwsgierig en wil je weten welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn? Of wil je praktische tips voor een sterk CV waarmee jij het verschil maakt? Meld je dan aan voor een of meerdere activiteiten in deze week. Speciaal voor leidinggevenden en hr-adviseurs zijn de inspiratiesessies Talentgericht Leidinggeven en Een frisse blik op interne oplossingen voor de huidige arbeidsmarktsituatie.

Start van de week met rijksbrede livestream

De aftrap van de Week is op maandagochtend 12 september om 10.00 uur met een rijksbrede livestream met Talentenfluisteraar Luk DeWulf. 
‘Gelukkige medewerkers én tegelijk schitterende resultaten’, dat is de focus van zijn webinar. Luk DeWulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. Je komt niet alleen meer te weten over je eigen talenten, je krijgt ook concrete inzichten die je helpen om in gesprek te gaan met je leidinggevende en collega’s zodat je het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen.

Schrijf je nu in

Aanmelden voor een of meerdere activiteiten kan op www.ubrijk.nl/weekvandeloopbaan2022. Daar vind je ook meer informatie over het programma.