De Week van het werkplezier komt er aan

‘Maak werk van je vitaliteit!’ Met dit thema geven we dit jaar invulling aan de Week van het Werkplezier. Van 14-18 november 2022 kunnen alle medewerkers van de Rijksoverheid (kosteloos) deelnemen aan een afwisselend en inspirerend programma voor meer vitaliteit en plezier op de werkvloer. Met een keuze uit verschillende online workshops, webinars en andere activiteiten.

De Rijksoverheid stimuleert en faciliteert haar medewerkers om te investeren in de vier dimensies van vitaliteit die invloed hebben op elkaar: mentale vitaliteit, fysieke vitaliteit, zingeving en sociaal emotionele vitaliteit.

Dit jaar laten we zien welke mogelijkheden je zelf hebt om met vitaliteit aan de slag te gaan. Zo kun je meedoen met een workshop stressmanagement waarin je leert hoe je stress de baas wordt. Of je kunt een workshop volgen over gezond eten, waarin je inzicht krijgt in je eigen voedingspatroon en hoe je je met kleine aanpassingen vitaler kunt voelen. In de praktische workshop Ikigai zet je de eerste stappen om jouw 'purpose of life' te ontdekken. En er is nog veel meer! Door werk te maken van je vitaliteit zit je beter in je vel, ben je productiever, kun je beter omgaan met stress op de werkvloer en heb je meer werkplezier.

Wil jij ook aan de slag met vitaliteit? Schrijf dan de data alvast in je agenda. Vanaf half oktober staat het volledige programma met aanmeldmogelijkheid online: https://www.ubrijk.nl/weekvanhetwerkplezier

De Week van het werkplezier wordt georganiseerd door de verschillende Shared Services Organisaties O&P van de Rijksoverheid die samenwerken op het gebied van vitaliteit.