Inhousedag ICT Security wint De Gouden Mier !

Tijdens de Dag van de Bedrijfsvoering op 23 april jl. in het voormalig Legermuseum in Delft werd de Inhousedag ICT Security van UBR|EC O&P na een korte pitch van het team door het publiek verkozen tot winnaar van De Gouden Mier.

Op 15 januari jl. organiseerde UBR|EC O&P een rijksbrede Inhousedag ICT Security 2015. Op de Kromhout Kazerne in Utrecht konden ruim 100 HBO- en WO- studenten intensief kennismaken met 8 ICT-onderdelen van het Rijk.

De genomineerden

De Gouden Mier wordt ieder jaar uitgereikt aan aansprekende, vernieuwende initiatieven binnen de bedrijfsvoering van het Rijk. Drie initiatieven waren genomineerd voor De Gouden Mier: het VanWerkNaarWerk-traject van DJI, het Kenniscafé ICT van de Belastingdienst en dus de Inhousedag ICT Security.

Bijzonder resultaat

De Inhousedag Security werd geroemd, omdat UBR|EC O&P erin is geslaagd om een voor de overheid moeilijk te benaderen doelgroep voor de overheid te interesseren. Dit heeft UBR|EC O&P gedaan in samenwerking met maar liefst 8 verschillende ICT-onderdelen van de overheid. Daarnaast heeft dit onderwerp een link met de actuele discussie rondom ICT van de commissie-Elias. Het bijzondere resultaat van de dag werd ook genoemd; niet alleen was de opkomst op de dag zelf groot, de opbrengst is dat er ruim 200 studenten zijn opgenomen in een database.

Hoort bij