200 verhalen op Werken voor Nederland

Deze maand heeft UBR|EC O&P een mijlpaal bereikt. Er staan namelijk 200 mensen op de site van Werken voor Nederland (WvNL). 200 mensen die vertellen over het prachtige werk dat zij binnen hun organisatie en vakgebied doen. Voor Nederland.

Veelzijdigheid

Met al deze verhalen laten we de veelzijdigheid van de Rijksoverheid als werkgever zien. En zorgen we ervoor dat de juiste mensen overwegen om bij de Rijksoverheid te komen werken. Met het aantal van 200 laten we ook zien dat we echt de meest veelzijdige werkgever van Nederland zijn. We gebruiken de verhalen nu voor de externe doelgroep, maar ze hebben zeker ook waarde om te gebruiken bij de interne mobiliteit.

Bijdrage

De redactie van WvNL heeft iets leuks gemaakt om stil te staan bij de 200e Rijksambtenaar op de site en om ook alle 200 mensen persoonlijk te bedanken voor hun bijdrage. Op deze pagina vind je een hommage aan de 200 mensen met hun verhaal. Alle deelnemers kregen daarnaast als ‘online aardigheidje’ een eigen url, waar hun verhaal op staat, inclusief hun persoonlijk foto-animatie.

Nog meer verhalen

200 is een mooie mijlpaal, maar we zijn nog niet klaar. Want er zijn nog zoveel mooie verhalen te vertellen! Dus ben je iemand – of ken je iemand in jouw organisatie - die een mooi verhaal kan en wil vertellen over zijn of haar werk voor Nederland, dan horen we dat graag!

Meer informatie

Wil je meer weten over wat UBR|EC O&P voor je kan betekenen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Dan komen we graag een keer bij je langs. Neem contact op met Anne Marie Voskuil: annemarie.voskuil@rijksoverheid.nl. Wil jij jouw verhaal vertellen mail dan naar: redactie@werkenvoornederland.nl

Hoort bij