Weblogs

Blog van Katja van den Berge: Samenwerken en versterken

‘Er samen voor zorgen dat we de klant maximaal ondersteunen.’ Ik ben in gesprek met Edgar Heijmans en geef aan waar wij als UBR|EC O&P naar toe willen.

Katja van den Berge

De directeur van P-Direkt schudt zijn hoofd vertikaal. Soms ook horizontaal. Gelukkig maar (wat heb je aan jaknikkers) en met een onderbouwde mening.  Samen weet je meer, kan je meer, sta je sterker. Edgar is heerlijk duidelijk over samenwerken. ‘Alleen als dat efficiënt is.’ Ik ben het met hem eens. Maar ook elkaar met respect benaderen, eerlijk zeggen waar het beter kan. Waarom niet P-Direkt zaken laten afhandelen waar zij beter in zijn. Moet gewoon kunnen, zonder dat we van het padje af raken.

Verder afstemmen waar we beter kunnen samenwerken en elkaar versterken.
Met maar één doel: er zijn voor de klant.

We spreken snel,  Danielle en Annechien pennen driftig mee om het gesprek vast te leggen in een interview. Samen ook nog even op de foto. We spreken ook snel weer af. Verder afstemmen waar we beter kunnen samenwerken en elkaar versterken. Met maar één doel: er zijn voor de klant. Door hem of haar maximaal bij te staan met onze kennis en kunde, die gezamenlijk verder reikt dan we ons realiseren.

Fijne vakantie allemaal en rust lekker uit!

Katja van den Berge,

Directeur Expertisecentrum Organisatie en Personeel

Lees het interview:  Samenwerking UBR|EC O&P en P-Direkt: versterken van elkaars vakmanschap

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.