Bureau Delta Review lanceert eerste podcast

Ben je benieuwd hoe je projecten en programma’s nog succesvoller uit kunt voeren? Luister dan nu naar de eerste podcast van Bureau Delta Review.

Projecten en programma’s nog succesvoller uitvoeren met behulp van de kennis en ervaring van collega’s binnen de overheid. Dat is wat de Delta Review methode mogelijk maakt.

In het kader van deze methode ontwikkelden kwartiermakers Annelien Wisselink en Jeannette Gommans in samenwerking met Jan Pieter Mook, (Delta Reviewer, PPAC-er bij VenJ, Flexer bij Rijksconsultants en nu ook podcaster) de eerste uit een reeks nog te nog te maken korte podcasts.

Elke podcast heeft een andere invalshoek en een eigen muzikale omlijsting, passend bij de dynamiek van het onderwerp. In interviewvorm worden opvallende onderwerpen die tijdens de reviews naar voren komen, reflecties van opdrachtgevers of persoonlijke ervaringen van Delta Reviewers besproken. Bovendien bevat elke podcast een inspirerende boodschap, die naast programma- en projectmanagers, iedereen binnen de overheid aanspreekt.

“Van Reflex, naar Reflectie”

In de eerste podcast “Van Reflex, naar Reflectie” vertellen Annelien Wisselink en Jeannette Gommans over het bewust organiseren van reflectie en hoe de Delta Review methode hieraan bijdraagt.

Podcast 'Van Reflex, naar Reflectie'