Wat is een Delta Review en hoe maakt het jouw project succesvol?

Ontdek het in de tweede podcast van Bureau Delta Review: “Van Maatwerk, naar Effect”. Hierin vertellen Josien Oosterhoff en Remco Zwartkruis over hun ervaring met de Delta Review. Wat zijn de inzichten, lessons learned en resultaten die de Delta Review hen bracht?

Podcast "Van Maatwerk, naar Effecct"

Als programmamanager Informatievoorziening Veiligheidsregio’s van het Instituut Fysieke Veiligheid, wilde Josien graag advies van een onafhankelijke partij. Het programma liep ten einde en Bureau Delta Review hielp haar inzicht te krijgen over wat goed ging en wat beter kon. Remco kwam via een onafhankelijke adviseur in contact met Bureau Delta Review. Als projectleider bij de gemeente Zaltbommel leidde Remco het inkooptraject voor de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (Wmo) en Jeugdzorg. Via een Delta Review wilde Remco toetsen of zijn projectplan realistisch en uitvoerbaar was.

Beluister de podcast “Van Maatwerk, naar Effect” op de website van Bureau Delta Review.

De podcast “Van Maatwerk, naar Effect” is het tweede deel uit een reeks nog te maken podcasts. De podcast serie is ontwikkeld door Delta Review kwartiermakers Annelien Wisselink en Jeannette Gommans in samenwerking met Jan Pieter Mook, (Delta Reviewer, PPAC-er bij VenJ, Flexer bij Rijksconsultants en nu ook podcaster).

Wil je meer informatie over Delta Review methode of wil je zelf een Delta Review aanvragen? Stuur een email via: postbusdeltareview@rijksoverheid.nl