Is werken als Delta Reviewer iets voor jou?

Ontdek het zelf in de derde podcast van Bureau Delta Review: ‘Samen leren staat centraal’. Hierin vertellen Marga Hoondert en Duncan van Gool over hun ervaring als Delta Reviewer. Heeft de opleiding hen voorbereid op het echte werk en wat nemen ze zelf mee uit de Delta Reviews?

Marga Hoondert werkt als informatiemakelaar bij de Jeugdhulp Regio West-Brabant West. Duncan van Gool is actief als interimmanager bij Rijksconsultants (BZK/UBR) en werkt momenteel bij de Inspectie voor de Leefomgeving en Transport aan een HRM-programma.

Via collega en Delta Review kwartiermaker Annelien Wisselink, hoorde Duncan over de Delta Reviewmethode. Zijn ervaring met het uitvoeren van evaluaties bij Rijksconsultants gebruikt hij bij Delta Reviews Rijksbreed. Marga kwam via een oproep op de website van het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein in aanraking met de Delta Reviewmethode. Vanwege de grote behoefte aan specialistische kennis in dit vakgebied, besloot zij zich bij de Delta Review aan te sluiten. Als Delta Reviewer ondersteunt zij collega’s Rijksbreed met vraagstukken rondom het thema inkopen en aanbesteden in het sociaal domein.

Ben je benieuwd naar de ervaringen en lessons learned van Marga en Duncan in hun rol als Delta Reviewer? En wil je weten hoe zij het digitale reviewen ten opzichte van fysiek reviewen beleven? Luister dan nu naar de podcast ‘Samen leren staat centraal’. Het derde deel uit een reeks korte podcasts van Bureau Delta Review. De podcast serie is ontwikkeld door Delta Review in samenwerking met Jan Pieter Mook, (Delta Reviewer, PPAC-er bij VenJ, Flexer bij Rijksconsultants en nu ook podcaster).

Beluister de podcast ‘Samen leren staat centraal’.

Wil je meer informatie over de Delta Review methode, Delta Reviewer worden of wil je zelf een Delta Review aanvragen? Bezoek de website of stuur een email via: postbusdeltareview@rijksoverheid.nl