Inspiratiedriedaagse: Stilstaan om verder te gaan

De publieke sector vraagt veel, veranderingen gaan razendsnel, de hoge werkdruk wint het bijna altijd van de behoefte aan reflectie en het opdoen van nieuwe inzichten. Het werk is veranderd: flexibeler door thuiswerkmogelijkheden, met toch een grotere druk en minder organisatorische samenhang.

Het programma stilstaan om verder te gaan is er voor diegenen die weten dat er iets moet veranderen maar nog niet precies weten wat. Het is voor diegenen die op een creatieve wijze met veel beeld en film en wijsheid van collega’s koers willen bepalen. Vragen als: Hoe blijf ik vitaal en gemotiveerd aan het werk? Welke drijfveren zet ik nu in, wat wil ik nu echt bereiken en welke inzichten brachten de verschillende levensfases? vormen de basis van een programma waarin deelnemers zichzelf en elkaar opnieuw inspireren.

Opzet programma

Het programma is opgezet en wordt begeleid door Robbert Braak en Iris Poelert-Lutz, ervaren coaches en trainers in de publieke sector. Iedereen start met een uitgebreid individueel intakegesprek. Tijdens de driedaagse ga je met de andere deelnemers en de trainers op onderzoek uit en worden persoonlijke ambities en vervolgstappen helder.