Evenementen Flexpitality

Samenkomen en samenwerken

Evenementen zijn onlosmakelijk verbonden met Flexpitality. Mensen samenbrengen, over de grenzen van de eigen organisatie heen, werkt als versneller voor inspiratie en realisatie. Samenkomen kan in kleinschalige settings zoals workshops of lunch learnings, of tijdens evenementen die door Flexpitality worden gefaciliteerd of bijgewoond.

Rijksconsultatiedag

In opdracht van de Innovatie- en kwaliteitsagenda VBR heeft Flexpitality op 1 november 2018 de Rijksconsultatiedag georganiseerd.

Dit was een dag van, voor én door collega’s van de Rijksoverheid om samen innovaties, kennis en ideeën te delen. Het was een bewuste keuze om geen externe partijen of het bedrijfsleven in te zetten voor deze dag. Het doel was om de samenwerking op te zoeken binnen de overheid maar buiten de grenzen van de eigen dienst of ministerie, om zo samen op het gebied van innovatie van inspiratie naar realisatie te komen.

Dat doel is behaald: er waren enthousiaste collega’s van meer dan 10 ministeries aanwezig. Ook de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, SSC-ICT, P- Direkt, UBR en nog veel meer samenwerkingspartners waren te vinden in De Rode Olifant in den Haag. Er waren maar liefst 17 sprekers die allemaal hun eigen verhaal hadden over verschillende vormen van innovatie. Het was een inspiratiebron van nieuwe ideeën, maar zeker ook een mooie kans om te verbinden en in contact te komen met collega’s.

Volgend jaar weer?

Wil je terugblikken hoe het was? Bekijk dan de Aftermovie.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op: www.rijksconsultatiedag.nl

Grenzen zijn er om aan te geven waar iets nieuws begint.

Haak aan en doe mee!

Ben je geïnteresseerd of geïnspireerd geraakt? Neem dan contact met ons op en haak aan! Flexpitality deelt graag kennis en expertise met jou en we horen ook graag jouw ideeën. Wie weet waar samenwerking ons brengt op het gebied van inspiratie en realisatie..?

Neem contact met ons op via flexpitality@rijksoverheid.nl of kijk op onze contactpagina.