Projecten Flexpitality

Op weg naar een seamless office journey 

Binnen het programma worden verschillende projecten opgestart om onze opdracht: het realiseren van seamless office journeys, te realiseren.

Lopende projecten zijn:

Sensoring algemeen

Flexpitality gaat door middel van onderzoeksprojecten op een aantal locaties sensoren laten plaatsen. De sensoren verzamelen anonieme data die inzicht geeft in het gebruik van het gebouw en de kantooromgeving.

Het doel is om met de verzamelde data de werkomgeving van- en de dienstverlening voor medewerkers en bezoekers te optimaliseren. Dit past binnen de programmadoelstelling om de ‘seamless office journey’ te creëren in Rijkskantoren.

Sensoring centrale vergaderruimten Beatrixpark

Vanaf november 2018 zijn de centrale vergaderruimten op het Beatrixpark door Flexpitality voorzien van sensoren voor het anoniem meten van de bezetting van vergaderruimtes.

Dit is een pilot die maximaal een jaar duurt. Gedurende deze periode wordt informatie opgehaald met als doel de bezettingscijfers positief te beïnvloeden. De pilot wordt maandelijks geëvalueerd, waarbij de resultaten worden beoordeeld en de onderzoeksopzet eventueel wordt bijgesteld. De pilot wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met FMH.

Wil je meer lezen? Klik dan verder op het project sensoring vergaderruimten Beatrixpark. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over sensoring neem dan contact op met het programmateam via flexpitality@rijksoverheid.nl.

Sensoring werkplekken Belastingdienst Tiberdreef

In januari 2019 wordt de locatie van de Belastingdienst aan de Tiberdreef (Utrecht) door Flexpitality voorzien van sensoren voor het anoniem meten van de werkplekbezetting.

Dit is een pilot die maximaal een jaar duurt. Gedurende deze periode worden circa 300 werkplekken real-time gemeten.  Er wordt kennis opgedaan over de omvang, inpassing, nut en haalbaarheid van de inzet van sensoring voor het optimaliseren van werkplekbezetting. De pilot wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het Belastingdienst Centrum voor Facilitaire Dienstverlening (B/CFD).

Wil je meer lezen? Klik dan verder op het project sensoring werkplekken Belastingdienst Tiberdreef. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over sensoring neem dan contact op met het programmateam via flexpitality@rijksoverheid.nl.

Sensoring werkplekken UBR

In november 2018 zijn op het Beatrixpark de werkplekken in de vleugels Geel 1, Paars 1, Rood 1 en Geel 8 door Flexpitality voorzien van sensoren voor het anoniem meten van de werkplekken.

Het is een pilot die maximaal een jaar duurt. Gedurende deze periode wordt er kennis opgedaan over de omvang, inpassing, nut en haalbaarheid van de inzet van sensoring voor het optimaliseren van werkplekbezetting.

De pilot wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met UBR|Bv&F en FMH.

Wil je meer lezen? Klik dan verder op het project sensoring werkplekken UBR. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over sensoring neem dan contact op met het programmateam via flexpitality@rijksoverheid.nl.

Grenzen zijn er om aan te geven waar iets nieuws begint.

Haak aan en doe mee!

Ben je geïnteresseerd of geïnspireerd geraakt? Neem dan contact met ons op en haak aan! Flexpitality deelt graag kennis en expertise met jou en we horen ook graag jouw ideeën. Wie weet waar samenwerking ons brengt op het gebied van inspiratie en realisatie..?

Neem contact met ons op via flexpitality@rijksoverheid.nl of kijk op onze contactpagina.