Terug in de schoolbanken op iBestuur Congres 2020

De samenwerking tussen hoger onderwijs en Rijksoverheid op IT-gebied krijgt een prominente plek in het iBestuur Congres 2020 op 11 september. Het I-Partnerschap Rijk-Hoger Onderwijs vult een deel van het plenaire programma in en geeft een inhoudelijk college. Daarnaast bieden we ook een werksessie aan met praktijkvoorbeelden van gezamenlijk onderwijs of onderzoek dat innovatieve antwoorden oplevert op digitale vraagstukken van het Rijk.

Terug in de schoolbanken op iBestuur Congres 2020

Het landelijke congres vindt plaats in Papendal en is voor een grotere groep ook online te volgen. Deelnemers aan het congres zijn beslissers die betrokken zijn bij de I-overheid. Zowel uit de wetenschap en het IT-bedrijfsleven als van ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen en uitvoerings-
organisaties. Ze volgen op uitnodiging het congres fysiek of digitaal.

Praktijkcases

In de praktijkcases maken de congresgasten kennis met wat het I-Partnerschap kan betekenen voor onderwijsinstellingen of rijksonderdelen die meer willen weten over mogelijke samenwerkingsvormen op thema’s als kunstmatige intelligentie, datascience of cybersecurity. Ook laten we resultaten zien van deze gezamenlijke aanpak.

Terug in de schoolbanken op iBestuur Congres 2020

Interesse?

Wil je graag uitgenodigd worden voor de bijdragen van het I-Partnerschap tijdens het iBestuur Congres? Stuur dan een mail naar i-partnerschap@rijksoverheid.nl.

Lees meer over het iBestuur Congres 2020