Terugkijken | Online Bijeenkomst ‘Veerkracht in Onzekere Tijden’

Ook online kan je écht met elkaar verbinden en ontmoeten. Dat bleek in april tijdens de Mindful Rijk online bijeenkomst ‘Veerkracht in Onzekere Tijden’ waar ca. 40 mensen in de wereld van Mindfulness en de Growth Mindset doken.

Deze sessie organiseerden we in samenwerking met Sheraz Kazmi en Marc van Heyningen van GROWEVERY.DAY en met ondersteuning van de Rijks Innovatie Community (RIC).

Door gebruik van interactieve polling en break-out rooms konden we in kleinere en grotere groepen elkaar echt ontmoeten en verbinden. Er ontstonden gesprekken en een beeld van elkaar en wat een ieder hoopte te halen en ook waarmee we weer naar ‘huis’ gingen na afloop:

30 april 2020 nr1
30 april 2020 nr2
30 arpril 2020 nr3

Het was ontzettend leuk om te doen en aan de reacties van de deelnemers te horen was het ook voor hun leuk en vooral van toegevoegde waarde door praktische tools en inspiratie te bieden voor méér veerkracht in deze onzekere tijden.

Tijdens de bijeenkomst werd de groep opgesplitst voor twee verdiepingssessies over mindfulness en Growth Mindset. Het plenaire gedeelte en de mindfulness sessie kun je hieronder terugkijken, de Growth Mindset sessie wordt binnenkort ook op deze plek beschikbaar gemaakt.

Online bijeenkomst: ‘Veerkracht in onzekere tijden’

Ook online kan je écht met elkaar verbinden en ontmoeten. Dat bleek in april tijdens de Mindful Rijk online bijeenkomst ‘Veerkracht in Onzekere Tijden’ waar ca. 40 mensen in de wereld van Mindfulness en de Growth Mindset doken.

Deze sessie organiseerden we in samenwerking met Sheraz Kazmi en Marc van Heyningen van GROWEVERY.DAY en met ondersteuning van de Rijks Innovatie Community (RIC).

Door gebruik van interactieve polling en break-out rooms konden we in kleinere en grotere groepen elkaar echt ontmoeten en verbinden. Er ontstonden gesprekken en een beeld van elkaar en wat een ieder hoopte te halen en ook waarmee we weer naar ‘huis’ gingen na afloop.

Tijdens de bijeenkomst werd de groep opgesplitst voor twee verdiepingssessies over mindfulness en Growth Mindset. De Mindfulness sessie kun je hier terugkijken https://youtu.be/OCU9HIjKcXA

De Growth Mindset sessie wordt binnenkort ook beschikbaar gemaakt.

Online bijeenkomst: ‘Veerkracht in onzekere tijden’ sessie 2

Wat is het verband tussen mindfulness en je gewoontepatronen? In deze sessie verkennen we de relatie tussen de twee en doen we een praktische oefening die je zal helpen meer uit je (thuis)werkdag te halen zodat je met meer energie hebt tijdens- en aan het einde van de werkdag.

Deze sessie is onderdeel van de Mindful Rijk Online Bijeenkomst 'Veerkracht in Onzekere Tijden' in samenwerking met onder meer GROWEVERY.DAY.

De volgende online bijeenkomst zal op 12 juni in de ochtend zijn. Wil je nu alvast een plekje reserveren? Laat het ons weten via info@mindfulrijk.nl.