Online Festival | Zin in Werk

Hoe zorg je dat je ‘s morgens opstaat met zin om aan het werk te gaan? Wat zijn de ingrediënten van werkplezier? En hoe kan je die doelbewust ontwikkelen en in je werk brengen? Door de coronacrisis zijn we meer gaan nadenken over het belang van zingeving voor onze vitaliteit. Mindfulness kan je helpen te onderzoeken hoe je meer zin en betekenis kunt geven aan je werk bij de Rijksoverheid.  Door bewuster te werken in lijn met jouw drijfveren en waarden kun je meer vitaliteit en werkplezier ervaren.

In het online festival ‘Zin in werk’ ontdek je in vier interactieve en ervaringsgerichte online bijeenkomsten hoe je de inzichten en technieken uit mindfulness en positieve psychologie kunt inzetten in jouw werk bij de Rijksoverheid.

Het resultaat is meer focus, zelfinzicht, vitaliteit en meer verbinding met je vak en je collega’s.

Deelname is kosteloos. Meld je aan voor één of meerdere sessies. Je ontvangt dan enkele dagen voor de sessie inloginstructies voor deelname via WEBEX.

Attendeer ook gerust andere rijkscollega’s op dit initiatief via een nieuwsbrief, een LinkedInbericht of gewoon door een mail of app.

Let op: de workshops zijn alleen toegankelijk voor rijksmedewerkers.

De workshops

  1. Meesterschap over je Gewoontes met Mindfulness door Bart Hansma (maandag 15 november)
  2. Bewust Ambtelijk Vakmanschap door Marjolein de Ridder en Kiki Vreeling (dinsdag 16 november)
  3. Playful Work Design met Florie Pronk en Thijs Biemans (woensdag 17 november)
  4. De Kracht van Bewust Luisteren met Kiki Vreeling en Marjolein de Ridder (vrijdag 19 november)

Het Online Festival is een initiatief van Mindful Rijk, het expertisecentrum voor Mindfulness en Positieve Psychologie binnen de Rijksoverheid. Onze missie is het creëren van een positieve werkomgeving die een bijdrage levert aan een bevlogen werkcultuur binnen het Rijk. Kijk voor meer informatie over het programma op onze website.