De Mindful Hybride rijksmedewerker

"De combinatie mindfulness en hybride werken passen uitstekend bij elkaar en geven me handvatten voor meer persoonlijk leiderschap. De nut en noodzaak van pauzeren was voor mij echt een eye-opener. Fijn om ook praktische handvatten te ontvangen om ermee aan de slag te gaan."

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk van  hybride werken. Dit is zowel een kans als een uitdaging om je werkomstandigheden positief te veranderen. Hoe kan je dit slim aanvliegen als Rijksmedewerker? Sheraz Kazmi van het Rijksprogramma Hybride Werken en Bart Hansma van Mindful Rijk nemen je mee.

In deze sessie ontdek je wat hybride werken precies is, wat de grootste kansen en valkuilen zijn, hoe je jouw persoonlijke werkvoorkeuren kunt laten aansluiten voor meer werkplezier, energie en stressbestendigheid. Van daaruit krijg je ook tools aangereikt om het gesprek als team aan te gaan.

Eén van de onderwerpen die we samen verkennen is hoe je in de eerste plaats bestaand (automatisch) werkgedrag kunt veranderen. Na afloop heb je een concreet en persoonlijk plan om hybride werken een succes te maken en om het bespreekbaar te maken in je team.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl