Masterclass Werkdesign

"Knap om in 1,5 uur tijd zo'n stimulerende workshop te geven. Concrete workhacks waar ik meteen mee aan de slag kan en leuk om hierover samen met collega’s te brainstormen... Het smaakt naar meer!"

Ben je toe aan meer creativiteit in je werk? Vind je je werk wel leuk, maar kun je wel een extra dosis positiviteit, uitdaging of motivatie gebruiken? Is je werk structureel veranderd door Corona en wil je daar een constructieve wending aan geven? Wie weet is playful work design wat voor jou!

Playful work design is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, die met praktische, creatieve en bewezen methoden je taken leuker en interessanter kunnen maken. Door aan de slag te gaan met je werkbeleving, leer je een nieuwe manier om je dagelijkse werk leuk te maken. Met playful work design boor je je persoonlijke energiebronnen aan en maak je van je werk een flowervaring.

Tijdens deze workshop leggen we je uit hoe de relatief nieuwe werkdesign techniek ‘Playful Work design’ werkt en om dit zelf te ervaren knutsel je aan een taak waar je vaak tegenop ziet.

Je ervaart het verschil tussen flow en unflow, en je leert aan welke knoppen je kunt draaien om jezelf of een ander deze flow te laten ervaren (hierdoor werk je productiever en creatiever, heb je meer energie en vliegt je werkdag voorbij).

Ready to rumble!

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl