Aanvraag interim-professional worden

Wil je weten of je bij UBR|Interim past? Of ben je enthousiast om je aan te melden voor de Flexschil?

Neem dan contact met ons op:

Interesse in de Flexschil

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om een flexibele schil van managers te formeren die via UBR|Interim opdrachten kunnen doen bij onderdelen van de rijksoverheid. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, die u via het formulier invult, om een flexibele schil van managers te formeren die via UBR|Interim opdrachten kunnen doen bij onderdelen van de rijksoverheid. Anders zijn wij niet in staat een opdracht en een potentiele interim-manager goed op elkaar aan te passen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om een flexibele schil van managers te formeren die via UBR|Interim opdrachten kunnen doen bij onderdelen van de rijksoverheid. Wij gebruiken ook uw gegevens om de opdracht en een potentiele interim-manager goed op elkaar aan te passen. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

De persoonsgegevens van mogelijke opdrachtgevers worden verwerkt op een zgn. leadslijst en worden bewaard tot 1 week na intrekken of vervullen van melding van behoefte aan een interimmanager. Opdrachten die worden vervuld, worden neergelegd in een door beide partijen te tekenen offerte die wordt gearchiveerd in Digidoc volgens de volgens de Archiefwet gehanteerde bewaartermijnen. CV’s en profielen van medewerkers t.b.v. de flexibele schil van Interim worden op gelijke wijze gearchiveerd. Heeft u aangegeven dat u geen deel meer wenst uit te maken van de flexibele schil van managers die via UBR|Interim opdrachten kunnen doen bij onderdelen van de rijksoverheid dan worden uw gegevens onmiddellijk gewist.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *