Een interim-professional van Rijksconsultants nodig?

De opdrachtgever, de opdracht en de Rijksconsultants moeten goed bij elkaar passen om tot de juiste resultaten te komen. We besteden veel aandacht aan de intake van een opdracht en het vinden van de juiste match. Neem contact op voor inzet van een professional.

De juiste match

Bij de intake maken we afspraken over de afbakening, de benodigde expertise en het bijbehorende zoekprofiel. Vervolgens leggen we een aantal CV’s aan de opdrachtgever voor. Voor complexe vraagstukken kunnen we een klein team inzetten, bestaande uit medewerkers (UBR-breed) met meerdere expertises. Is er sprake van een wederzijdse match tussen opdrachtgever en interim-manager? Wij maken een offerte met resultaten, deadlines, beschikbare middelen, kosten en evaluatiemomenten.

Kosten

Afhankelijk van de duur van de opdracht en schaalniveau van de interim-professional, werken we met vaste uur- of maandtarieven. Deze zijn op aanvraag beschikbaar. De tarieven worden elkaar jaar vastgesteld door het ministerie van BZK.

Aanvraag

Ben je op zoek naar een organisatieadviseur, interim-manager, project- of programmamanager met rijksbrede kennis en ervaring, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: telefonisch: 06 27 03 29 85, per e-mail, of via het online contactformulier.