Een interim-professional via Rijksconsultants worden?

De Flexschil van Rijksconsultants is er voor rijksmedewekers die hun ervaring als interim-, project- of programmamanager willen vergroten. Medewerkers in de Flexschil zijn voor de duur van de opdracht gedetacheerd bij UBR.

Een groot deel van de opdrachten via de Flexschil heeft betrekking op uitvoering en bedrijfsvoering. Opdrachten variëren in lengte: minimaal een half jaar tot maximaal twee jaar. Het uitgangspunt van de inzet via de Flexschil is ervaring opdoen. Het is er niet op gericht in dienst treden bij UBR. Naast de Flexschil heeft UBR de beschikking over een vaste kern van medewerkers.

Kans om te ontwikkelen

UBR Rijksconsultants zoekt professionals in de schalen 12 tot en met 15 die zich willen blijven ontwikkelen. We bieden een professionele en dynamische werkomgeving. Werken bij Rijksconsultants betekent:

  • werken aan jezelf door deel te nemen aan groepsopleidingen;
  • werken aan je netwerk;
  • werken aan je loopbaan en bouwen aan je CV;
  • werken met andere professionals, zoals door deel te nemen aan een intervisiegroep en een vakgroep. Voor elke opdracht krijg je een 'schaduwmanager' toegewezen. Eens per maand wordt er een professionaliseringsmiddag over een relevant onderwerp georganiseerd.

Interesse in de flexschil?

Wil je weten of je bij ons past? Of ben je enthousiast om je aan te melden voor de Flexschil? Neem dan contact met ons op: telefonisch: 06 27 03 29 85, per e-mail, of via het online contactformulier.