Eerste vacature rijksbrede Werving en Selectie oplossing bij Rijkswaterstaat ingevuld

Vlak na het live zetten van de eerste vacature in de rijksbrede Werving en Selectie oplossing (WenS) bij Rijkswaterstaat, is de functie van Technisch ICT-specialist Windows/ Linux al succesvol ingevuld.

Werving en selectie

‘Ik ben erg blij dat we de eerste Rijksambtenaar aan hebben kunnen stellen via de WenS-oplossing’, zegt Projectleider Programma HRM Edgar de Graaf. ‘We gaan er dan ook 100% voor om de komende maanden meer vacatures bij Rijkswaterstaat open te zetten en nieuwe collega’s afkomstig van binnen en buiten het Rijk aan te nemen via de nieuwe oplossing.’

WenS-vacatures DJI

De oplossing is inmiddels niet alleen bij Rijkswaterstaat in gebruik genomen, maar ook bij het Ministerie van Defensie en Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Zo kan er via de website Werken voor Nederland gereageerd worden op de vacatures van DJI voor Inrichtingspsycholoog PI Zwolle, Afdelingshoofd Bibliotheek, Onderwijs en Sport PI Vught en Administratief Medewerker Zorg PI Haaglanden. Dit jaar wordt de oplossing bij het Expertisecentrum Organisatie en Personeel en bij de Belastingdienst geïmplementeerd. De rijksbrede Werving en Selectie oplossing maakt het mogelijk dat er een groter aanbod van potentiële medewerkers, snellere invulling van openstaande vacatures, optimale benutting van doorstroom, loopbaanbegeleiding en mobiliteit tussen de vijf aangesloten organisaties is.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de rijksbrede Werving en Selectie oplossing op www.ubrijk.nl/wens, volg de updates over het project via de social kanalen twitter en LinkedIn of neem voor meer informatie contact op de programmamanager van WenS Marco Brant marco.brant@rijksoverheid.nl.