Speeddaten voor 'medewerkers Behandelen en Ontwikkelen'

Op donderdag 19 november organiseert UBR|EC O&P in samenwerking met verschillende Rijksonderdelen een speeddate voor medewerkers uit de functiegroep medewerkers Behandelen en Ontwikkelen. Tijdens de speeddate krijgen zij de gelegenheid om zich breder te oriënteren op functies binnen het Rijk en om te netwerken. Behoor jij tot de functiegroep ‘medewerker Behandelen en Ontwikkelen’, werk je in de regio Zuid-Holland én wil je weten waar je met jouw kennis en ervaring nog meer terecht kunt? Schrijf je dan in vóór 9 november.

Doelgroep

Doe jij aan publieksvoorlichting? Werk je aan onderzoeks- of verantwoordingsrapporten? Implementeer je nieuwe regelingen? Pas je de wet- en regelgeving toe in je werk? Behoort jouw functie tot de functiegroep medewerker Behandelen en Ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom.

De speeddate

Tijdens de speeddate ontmoet je medewerkers van verschillende overheidsorganisaties. In korte tweegesprekken van ongeveer acht minuten krijgen jij en je gesprekspartner steeds de kans om de eigen functie en werkplek te vertellen om de ander nieuwsgierig te maken.

Ook tijdens de borrel na afloop kun je met elkaar informatie uitwisselen over interessante werkplekken en functies, die passen bij jouw mogelijkheden en ambities. Vind je iemand bij wie jij eens in de keuken wilt kijken, dan is dit het moment om een afspraak te maken en samen verder te praten over de mogelijkheden. Bij de borrel zijn mobiliteits- en loopbaanadviseurs aanwezig die kunnen helpen bij loopbaanvragen.

Interesse?

Wil je meedoen? Stuur dan vóór maandag 9 november een korte beschrijving (max. 25 woorden) van je huidige functie plus je salarisschaal en contactgegevens naar netwerkcafe@gmail.com. Bij aanmelding rekenen we op je komst!

Informeer je collega’s

Behoor je zelf niet tot de doelgroep, maar geef je bijvoorbeeld leiding aan medewerkers uit deze functiegroep, of ken je anderen die hierin mogelijk geïnteresseerd zijn? Vertel hen dan over dit initiatief!

Datum en locatie

Donderdag 19 november van 14.30 uur tot 17.00 uur, Hoftoren, tegenover het Centraal Station, Den Haag.

De speeddate is een informeel initiatief van medewerkers – van DUO, IND, UWV, UBR|EC O&P en het Nationaal Archief – voor alle medewerkers Behandelen en Ontwikkelen binnen de Rijksoverheid. De privacy van deelnemers wordt met zorg gewaarborgd.