Tijdelijke capaciteit nodig? Klop aan bij de Frontoffice van UBR|EC O&P

In de septemberuitgave van BinnenbeRijk, staat het artikel ‘Volop talent in eigen huis’. Het artikel gaat over het vinden van tijdelijke arbeidskrachten bínnen het Rijk. Eén van de mogelijkheden om tijdelijke krachten te vinden is aankloppen bij de Frontoffice Werving en Selectie onderdeel van UBR|EC O&P. Goed om te weten, want vaak kijk je voor de ‘extra handjes’ eerst binnen je eigen ministerie, of schakel je al snel een externe in.

Frontoffice Werving en Selectie

In het artikel ‘Volop talent in eigen huis’ worden alle mogelijkheden om binnen het Rijk tijdelijke (of vaste) krachten te vinden op een rij gezet. Aankloppen bij de Frontoffice Werving en Selectie is één van die mogelijkheden. Paula Bontenbal, manager Werving, Selectie en Advies licht toe: ‘Er zijn genoeg mogelijkheden om binnen de Rijksoverheid een geschikte medewerker voor een vaste functie of tijdelijke opdracht te vinden. Maar hoe weet je bij welke organisatie je het beste kunt aankloppen? De oplossing: de frontoffice Werving en Selectie. De frontoffice is een loket waar managers van rijksorganisaties hun capaciteitsvraag kunnen aanmelden. Medewerkers van de frontoffice zetten de vraag vervolgens uit bij onder andere de Mobiliteitsbank, diverse interdepartementale pools en Van Werk Naar Werk-organisaties. Deze organisaties krijgen 5 werkdagen de tijd om een geschikte interne kandidaat te vinden. Lukt dat niet, dan is externe inhuur een optie. De frontoffice is nu nog in ontwikkeling en zal de komende periode zijn netwerk verder uitbreiden. Uiteraard kun je nu al bij de frontoffice aankloppen.

UBR|EC O&P biedt meer

Naast de frontoffice heeft UBR|EC O&P meer oplossing voor het vinden van (tijdelijk) talent. Lees het artikel ‘Volop talent in eigen huis’ in BinnenbeRijk over de mobiliteitsbank, speeddaten en het inzetten van een medewerker met een arbeidsbeperking.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar tijdelijke capaciteit? En wil je meer weten over wat UBR|EC O&P voor je kan betekenen?

Neem dan contact op met de Frontoffice Werving en Selectie: verbindingspuntwerk@rijksoverheid.nl