Het Nederland van nu zoekt nu ICT’ers

Van 19 oktober t/m 17 november vindt onder de vlag van Werken voor Nederland voor de vierde keer de rijksbrede ICT-campagne plaats. De campagne is gericht op het vervullen van de ICT-vacatures van nu, maar zeker ook op die van straks.

De digitaliseringslag is bij de Rijksoverheid niet meer weg te denken. Van het mogelijk maken van zelfrijdende auto’s ‘Van A tot Zelfrijdend’ tot het vereenvoudigen van de belastingaangifte ‘Controleer. Klik. Klaar!’; alles ademt ICT. En dan hebben we het nog niet eens over het stroomlijnen van alle interne bedrijfsvoeringsprocessen bij ministeries en uitvoeringsorganisaties. Met de Rijksbrede ICT-campagne proberen we ICT’ers te interesseren om deze belangrijke taken op zich te nemen.

Beste ICT’ers

De Rijksoverheid is niet uniek als het gaat om het zoeken van de beste ICT’ers. Maar dat onze ICT-projecten impact hebben op het hele land is wat ons als werkgever weldegelijk bijzonder maakt. De campagne benadrukt dit ook door echte verhalen van echte ICT’ers. Op deze manier versterkt UBR| EC O&P samen met alle rijksonderdelen stap voor stap de positie van de Rijksoverheid in het drukke ICT-landschap.

Campagne

De komende weken zullen ICT’ers de Rijksoverheid veelvuldig via advertorials, verhalen, banners op social media en op diverse websites, zoals Tweakers en Computerworld. De ene keer gericht op de actuele vacatures en de andere keer juist op de verhalen over aansprekende projecten. Het thema Het Nederland van nu zoekt nu ICT’ers vormt de rode draad.

Meer informatie

Wil je meer weten over de ICT-campagne? Ga dan naar Werken voor Nederland ict en volg de campagne op de voet via Twitter, LinkedIn en Facebook. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met Stephan.Koster@rijksoverheid.nl, projectcoördinator Werken voor Nederland UBR|EC O&P.