Over Personeel

Personeel is een organisatieonderdeel van UBR en de HR-dienstverlener. We kennen als geen ander de Rijksoverheid. We nemen onze expertise mee van opdrachtgever naar opdrachtgever.

EC O&P adviseert en begeleidt op het gebied van arbeidsjuridische dienstverlening, arbeidsmarkt, bedrijfszorg, instroom en behoud medewerkers met een arbeidsbeperking, loopbaan, ontwikkeling & mobiliteit, organisatieadvies en werving en selectie. Ook leiden we op middels trainingen en workshops. Daarnaast bieden we maatwerk.

In onze Producten- en dienstencatalogus 2018 staat onze producten- en dienstaanbod op een rij. De leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van het Expertisecentrum Organisatie en Personeel (EC O&P). Deze leveringsvoorwaarden gelden voor alle organisaties die gebruik maken van onze dienstverlening.

Q&A tariefsverhoging dienstverlening EC O&P 2018
Eind december 2017 heeft de eigenaar van EC O&P de tarieven voorlopig vastgesteld, omdat EC O&P een niet sluitende begroting had. In het Bestuurlijk Overleg UBR van 26 juni 2018 is derhalve besloten om de tarieven van de dienstverlening van EC O&P met 1% te verhogen, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2018. Hiermee zijn de tarieven van EC O&P definitief vastgesteld. De Q&A geeft antwoord op mogelijke vragen in verband met de tariefsverhoging.

Katja van den Berge

Directeur

Katja van den Berge
Tel: 06 11 34 66 49
E-mail: katja.berge@rijksoverheid.nl

Contact

Voor vragen en wensen neemt u contact op met het Klantcontactcentrum van EC O&P.