UBR|KOOP lanceert App Officiële Bekendmakingen

Op woensdag 9 april 2014 is door de overheid een nieuwe gratis app uitgebracht: Officiële Bekendmakingen. Hiermee worden de officiële overheidsbekendmakingen uit de Staatscourant, Staatsblad, Gemeenteblad enzovoort, eenvoudig toegankelijk gemaakt op mobiele apparaten.

UBR|KOOP lanceert App Officiële Bekendmakingen

De app is in opdracht van BZK/DGBK ontwikkeld door het Kennis- en exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR|KOOP). KOOP, als onderdeel van BZK, werkt in opdracht van verschillende overheden en de Eerste- en Tweede Kamer.

KOOP zorgt voor de ontwikkeling en exploitatie van de publicatiesystemen, die vrijwel alle Nederlandse overheden gebruiken om hun Officiële Bekendmaking rechtsgeldig te publiceren.

Overzichtelijk

De Officiële Bekendmakingen-app biedt de mogelijkheid om dagelijks de gepubliceerde officiële bekendmakingen overzichtelijk te raadplegen in de vorm van een digitale krant. Het gaat hierbij om alle publicaties uit de Staatscourant, het Staatsblad en het Tractatenblad evenals de publicaties in het Gemeenteblad, Provinciaal Blad en Waterschapsblad van de deelnemende overheden. Ook diverse Parlementaire Documenten zijn beschikbaar.

De app biedt tevens de mogelijkheid om te kiezen welke Officiële Bekendmakingen je dagelijks wilt ontvangen, zodat je dit helemaal naar je eigen voorkeur kunt instellen.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over de app Officiële Bekendmakingen? Neem dan contact op met UBR|KOOP via e-mail: servicedesk@koop.overheid.nl.

Je kunt de app voor Android gratis downloaden in de Play Store. Een versie voor Apple kun je downloaden in de App Store.