UBR|V-Lab

De wereld om ons heen verandert snel. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Deze ontwikkelingen hebben invloed op ons gedrag. Als UBR willen we daar maximaal op inspelen. Zowel in onze eigen organisatie als bij onze opdrachtgevers. Want, verandering blijft en dat geldt ook voor haar hoge tempo. Daar hebben we nieuwe vaardigheden bij nodig.

Experimenteren, leren en verbinden

V-Lab is er om medewerkers van UBR de laatste trends te laten volgen. Bij V-Lab experimenteren, leren en verbinden we in een veilige en vertrouwde omgeving. We testen nieuwe toepassingen en medewerkers ontwikkelen skills die passen bij hun leerdoel en bij de wereld van nu. En natuurlijk zet je ook eigen skills in om collega’s verder te helpen.

Virtuele organisatie

Een enthousiaste groep UBR collega’s heeft V-Lab opgericht. V-Lab is een virtuele organisatie binnen UBR waar deelnemers op basis van gelijkwaardigheid meedenken en meebeslissen. Voor en door UBR collega’s, verbonden met opdrachtgevers binnen het Rijk, het bedrijfsleven en de wetenschap. Wil je meedoen? Neem contact op met het V-Lab team. Ben je geen UBR-collega, maar heb je interesse om mee te doen of bij te dragen? Meld je aan via het contactformulier.

Evenementen

Wil je weten welke evenementen het V-Lab op de planning heeft staan? Scan de QR-code of ga naar mytaggle.

Hoort bij