Veel en veelzijdige vacatures van het Rijk in het Noorden

Op dit moment staan er in de noordelijke regio van Nederland 29 rijksvacatures open. De vacatures zijn representatief voor de veelzijdigheid aan organisaties en werkzaamheden die het Noorden te bieden heeft. Programma Samenwerking Rijk Noord (SRN) helpt de aantrekkelijkheid van het Rijk als één werkgever in de regio voor het voetlicht te brengen.

‘Vanaf Zwolle naar boven’ zijn meer dan twintig rijksorganisaties actief. De werkzaamheden van deze organisaties lopen sterk uiteen. Met werk binnen vakgebieden zoals ICT, inkoop en techniek hebben ze in de regio bijzonder veel te bieden. Het SRN-project Arbeidsmarkcommunicatie werkt aan regionale en organisatieoverstijgende wervingsvraagstukken.

Mogelijkheden in het Noorden

De huidige vacatures bieden een scala aan ontwikkelmogelijkheden voor mensen in het Noorden. Van technisch specialist bij Agentschap Telecom tot beveiliger bij het Ministerie van Defensie en van Security officer bij de Dienst Uitvoering Onderwijs tot verpleegkundige bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Benieuwd naar alle vacatures?

De gezamenlijke landingspagina voor noordelijke rijksorganisaties laat in één oogopslag alle kansen zien. Naast vacatures vind je er ook verhalen van medewerkers die vertellen over het werken bij de Rijksoverheid in de regio Noord-Nederland.