Online Meet & Match op donderdag 22 april voor juristen in het Noorden

Medewerkers in het juridische werkveld kunnen op donderdag 22 april (13.00-16.00 uur) deelnemen aan een noordelijke Meet & Match. De online bijeenkomst wordt georganiseerd door Samenwerking Rijk Noord (SRN) en Deltaflex.

Deelnemers aan de Meet & Match krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de werkzaamheden van diverse organisaties in het Noorden. Daarnaast kunnen ze met vertegenwoordigers van deze organisaties een ‘koffiegesprek’ inplannen om op een later moment nog eens nader kennis te maken. 

Workshops

Tijdens de bijeenkomst zijn er workshops van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Rechtbank Noord Nederland, Openbaar Ministerie, Agentschap Telecom, Justitiële Informatiedienst, NHL Stenden Hogeschool, Nationaal Coördinator Groningen, Instituut Mijnbouwschade Groningen, Politie en SRN. Daarnaast is er een workshop rond het eigentijds opmaken van je curriculum vitae en kun je deelnemen aan een netwerk carrousel.

Loopbaanmogelijkheden

De Meet & Match biedt een aantrekkelijk inkijkje in de juridische loopbaanmogelijkheden in de regio, zowel binnen als buiten de Rijksoverheid. Hierdoor worden deelnemers uitgedaagd om over de eigen organisatiegrenzen heen te kijken. Bovendien krijgen ze de kans om op een laagdrempelige manier hun kennisnetwerk te vergroten.

Noordelijke regio

Met het organiseren van evenementen zoals de Meet & Match levert SRN een bijdrage aan het verbeteren van het handelingsperspectief van medewerkers. Inzet hierbij is om inzicht in ontwikkelmogelijkheden in de noordelijke regio te creëren en op termijn de regionale mobiliteit te vergroten.

Nu al meer weten?

Via de site van Deltaflex kun je het aanbod van deze middag bekijken. Tijdens de bijeenkomst is er ook gelegenheid om je interesse kenbaar te maken voor een noordelijk juridisch netwerk, iets waar SRN op dit moment met partners in de regio over nadenkt. Voor meer informatie over de Meet & Match kan je contact opnemen met Renée Schmidt

Aanmelden

Interesse in deelname? Stuur dan een mailberichtje naar de postbus van SRN.