Noordelijke Meet & Greet op 16 september voor medewerkers in administratieve functie

Op donderdag 16 september (10.00-13.00 uur) vindt een online Meet & Greet plaats voor noordelijke medewerkers in een administratieve functie. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Samenwerking Rijk Noord en Deltaflex en is onderdeel van de Week van de Loopbaan (13-17 september).

Deelnemers aan de Meet & Greet kunnen rekenen op een boeiende en interactieve samenkomst, volop gelegenheid om met werkgevers én elkaar in gesprek te gaan. Ook is er een CV Café, waar tips worden gegeven voor een aantrekkelijk en eigentijds curriculum vitae, een netwerkcarrousel en een informatiesessie rond de Noordelijke Mobiliteitsbank.

Deelnemende rijksorganisaties

Aan de Meet & Greet doen vertegenwoordigers van diverse rijksorganisaties mee. Zij verzorgen presentaties die inzicht geven in de werkzaamheden met een administratief karakter (nu en in de toekomst). De rijksdiensten die participeren aan het event zijn: de Raad voor de Kinderbescherming, het Openbaar Ministerie, Doc-Direkt, Belastingdienst, RDW, de Dienst Justitiële Inrichtingen (PI Ter Apel), de Kamer van Koophandel en het Centraal Justitieel Incassobureau.

Anticiperen op de toekomst

De Meet & Greet is een voorbeeld van laagdrempelige activiteiten die in het Noorden worden ontwikkeld om medewerkers in staat te stellen om op de toekomst te anticiperen. SRN faciliteert de samenwerking tussen partijen in de regio en jaagt deelname vanuit de Rijksoverheid aan, bijvoorbeeld met betrekking tot de Week van de Loopbaan waar dit jaar zeven noordelijke rijksdiensten aan meedoen.

Handelingsperspectief van medewerkers

De Meet & Greet draagt bij aan het vergroten van het handelingsperspectief van medewerkers in de noordelijke regio, een van de focusthema’s van SRN. Met ditzelfde doel voor ogen organiseerde SRN samen met de Groepsondernemingsraad Rijk (GOR Rijk) eerder dit jaar al de werkconferentie Uitvoering onder Vuur.

Meld je aan!

Ben jij een medewerker in een administratieve functie en werk jij bij de Rijksoverheid of een organisatie die is aangesloten bij de netwerken Noorderlink of Werken in Friesland? Meld je dan aan voor de Meet & Greet op 16 september door een mailtje te sturen naar de SRN-postbus. Heb je vragen over het event? Stel ze aan Marjo Lubach.