Nieuwe rubriek Werken voor Nederland: Nomineer jouw #topcollega

Om als grootste werkgever van Nederland te laten zien hoe divers onze werkomgeving is, biedt het team van Werken voor Nederland (UBR | Arbeidsmarkt) de kans om gewaardeerde collega(‘s) in het zonnetje te zetten. De nieuwe rubriek heet #topcollega.

instagram
Judith (rechts) met #topcollega Bea op Instagram

Hoe fijn is het om met mensen samen te werken die ervoor zorgen dat je met een goed gevoel naar je werk gaat? Dat mag best gezegd worden. Je spendeert tenslotte veel tijd op het werk, vaak meer dan met je beste vrienden. Met de rubriek #topcollega heb je de kans om je gewaardeerde collega(’s) via de social media kanalen van Werken voor Nederland in het zonnetje te zetten.

Welke collega wil jij laten zien dat je hem/haar zo waardeert? Nomineer je collega en wie weet verschijnen jullie samen op LinkedIn, Facebook en Instagram

Zo werkt het

  1. Welke #topcollega wil jij in het zonnetje zetten? Stuur een e-mail naar socialmedia@werkenvoornederland.nl met het onderwerp #topcollega.
  2. Vermeld jullie namen, functies, organisatie(s) en afdeling(en).
  3. Vertel waarom je juist voor deze collega je waardering toont. Dit mag best persoonlijk zijn. Liet je collega je meteen thuis voelen toen je in dit team begon? Was hij er voor je in moeilijke tijden? Neemt zij altijd je favoriete koffie voor je mee? Heb je veel van hem geleerd? Hebben jullie een hele week overgewerkt om dat ene bijzondere project succesvol af te ronden? Verras ons met jullie verhaal!
  4. Het team van Werken voor Nederland laat binnen vijf werkdagen weten of je verschijnt via de social media kanalen.
  5. Als jij en je collega bent geselecteerd, deel een goede foto of je stuurt al een scherpe foto mee als je jouw nominatie doorgeeft. Team van Werken voor Nederland stemt met je af wanneer het bericht online verschijnt. Zorg voor een vierkante foto (1080x1080 pixels) of rechthoekige foto (1200x627 pixels). De foto is scherp en heeft een rustige achtergrond.

Kan je meerdere collega’s nomineren? Je mag maximaal 3 collega’s tegelijk nomineren wanneer je de waardering voor dit groepje hebt. Bijvoorbeeld wanneer jullie samen een team vormen. Dus geen aparte nominaties.

Hoe kiest het team Werken voor Nederland de topcollega’s? Als grootste werkgever van Nederland hebben wij ontzettend veel verschillende medewerkers. Het team laat graag een divers beeld zien en maken een zorgvuldige selectie en planning.

Mag ik de post ook delen? Ja, graag zelfs! Deel de post via ja eigen social media account(s) en als je wilt ook bijvoorbeeld via mail, Slack en WhatsApp. Hoe meer mensen we kunnen inspireren om te komen werken bij de Rijksoverheid, hoe beter.

Vragen? Stuur een e-mail naar socialmedia@werkenvoornederland.nl.

Werken voor Nederland is onderdeel van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR), Arbeidsmarkt.