Nu online: de producten- en dienstencatalogus 2021 van UBR Personeel

Medewerkers vormen de basis van een goed functionerende en wendbare Rijksoverheid. Zij presteren beter en hebben meer werkplezier als ze zich kunnen inzetten en ontwikkelen in een gezonde en (sociaal) veilige omgeving. UBR Personeel versterkt rijksorganisaties en hun medewerkers in hun ambitie. Dit doen we flexibel, met de juiste expertise en impactvolle oplossingen.

Er is het afgelopen jaar heel veel veranderd. Het coronavirus heeft ons uitgedaagd om mee te bewegen. In 2020 hebben we ingezet op het veelal aanbieden van online dienstverlening. En dat zetten we in 2021 door. In de Producten en Diensten Catalogus (PDC) voor 2021 bieden we dan ook veel, deels nieuwe, online dienstverlening aan. Waarbij gemak, snelheid en serviceverlening voor onze opdrachtgevers, P&O-professionals en leidinggevenden centraal blijven staan.

Zoals ieder jaar is de PDC 2021 verdeeld in zes hoofdstukken: UBR|Advocaten en Adviseurs Arbeidsrecht, UBR|Arbeidsmarkt, UBR|Bedrijfszorg, UBR|Inclusiviteit, UBR|Loopbaan- en Talentontwikkeling en UBR|Organisatieinrichting. Naast deze dienstverlening per sterk merk, bieden we ook multidisciplinaire dienstverlening aan. Steeds vaker trekken onze sterke merken gezamenlijk op om zo beter in te kunnen spelen op de klantvraag. Denk bijvoorbeeld aan : herplaatsing en de Leer en Ontwikkelacademie, waarin Advocaten en Adviseurs Arbeidsrecht, Bedrijfszorg, Arbeidsmarkt en Loopbaan- en Talentontwikkeling intensief samenwerken.